12 mei 2015

Expo2015 Milaan - FOOF.BE : Small country - Great food

http://www.food.be/
Naar aanleiding van de Wereldexpo in Milaan kreeg Food.be, de website waarmee de Belgische voedingssector zich aan de wereld voorstelt, een make-over. Sedert 1 mei 2015 brengen ‘Food.be stories’ de vaak verrassende verhalen achter Belgische voeding.
Net zoals in het Belgisch paviljoen op de Wereldexpo in Milaan wil FEVIA met de website Food.be aantonen dat kwaliteit, diversiteit en innovatie geen loze begrippen zijn maar deel uitmaken van het DNA van onze voedingscultuur en -keten. Food.be is voor de Belgische voedingsindustrie, daarin gesteund door de landbouwsector en alle overheden in ons land, het instrument om het merk ‘Belgische voeding’ wereldwijd op de kaart zetten en zo de export van onze landbouw- en voedingsproducten een boost geven.

De komende zes maanden zal er op de website ook verslag uitgebracht worden over de wereldtentoonstelling. De wereldtentoonstelling is de perfecte plaats om het concept ‘Food.be - Small country. Great food’ uit te spelen. Met naar schatting 29 miljoen bezoekers is Expo2015 Milano met ‘food’ als thema een niet te onderschatten uitstalraam naar de wereld.