5 mei 2015

Plantenzak met een boodschap

http://www.tulsicrafts.nl
Plantenzak wordt gemaakt in Bangladesh door een fairtrade-gecertificeerde coöperatie die werk genereert en trainingen geeft voor kansarme vrouwen. Met deze partner organisatie ontwerpen wij samen onze producten.
Deze stevige zak kun je gebruiken om planten in te laten groeien, op je balkon, terras en in de tuin. Handig vanwege het rechthoekige formaat gebruikt hij de ruimte effectiever dan ronde potten. Er zitten gaten onderin die het overtollige water afvoeren en de zakken zijn verplaatsbaar door middel van de handvatten. 's Winters kun je de plantenzak opgevouwen opbergen en neemt hij weinig plaats in. Ook heel handig te gebruiken om spullen in te bewaren, bijvoorbeeld haardhout.
Afmetingen: 50 cm lengte x 25 cm breedte x 30 cm hoogte
Beschikbaar in drie formaten en in drie kleuren ( rood, groen of blauw)

Tip : bodemonderzoek van je tuingrond bij de BDB.
De Bodemkundige Dienst van België is een onafhankelijke onderzoeks- en advies-instelling voor landbouw, tuinbouw en milieu in de breedste zin van het woord. Ze is vooral actief in bodem- en wateronderzoek, bemestingsadvisering, irrigatiesturing en milieu-effectrapporten, en biedt daarnaast ook tal van diensten aan voor overheid, bedrijven en particulieren.
http://www.bdb.be/